Voor wie?
Deze training richt zich op iedere trainee die het referaat heeft afgerond en op korte termijn het geïntegreerd slotexamen (MKB- of assurancevariant) heeft.

Resultaat
Na deze training ben je goed voorbereid op het slotexamen. Je weet welke eisen worden gesteld, bent op de hoogte van de actualiteit en hebt uitgebreid geoefend met je presentatie en slotgesprek.

Inhoud
Samen met maximaal twee andere trainees oefen je de onderdelen van het slotexamen onder begeleiding van een ervaren accountant. Je ontvangt gerichte feedback en weet waar je nog aan moet werken. Ook plaatsen we je in de rol van examinator om te ervaren hoe de performance van een trainee overkomt en wat dat met je doet. Hiermee verzamel je informatie die je weer kunt gebruiken bij je eigen performance.

Aanpak
Oefenen, feedback, oefenen, feedback. Je bent voortdurend bezig met oefenen en feedback ontvangen en geven. Daar hebben we per trainee tijd voor nodig en daarom zit je niet in een training met 20 deelnemers, maar met maximaal 2 andere trainees. Dus volop persoonlijke aandacht voor een persoonlijk resultaat.

Na je aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van je aankoop. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om de datum voor je persoonlijke sessie met je in te plannen.

E-learning vooraf

Na je aanmelding ontvang je per e-mail een toegangscode voor de Kriton-leeromgeving. In de leeromgeving vind je meer informatie over wat je kunt verwachten van de oefensessie en een korte voorbereidende opdracht. Ook kun je in de leeromgeving een keuze maken uit ons e-learningaanbod over actuele onderwerpen zodat je kennis op peil is voordat je aan de bijeenkomst deelneemt.