Continu leren

Medewerkers zijn de belangrijkste asset van een organisatie. Om doelstellingen te realiseren zijn medewerkers van essentieel belang. Continu leren is niet alleen belangrijk om doelstellingen te bereiken maar ook om de kwaliteit van diensten te waarborgen. De visie van Kriton is om leren zo dicht mogelijk aan te laten sluiten bij de praktijk. Alleen op die manier is leren leuk, kun je het continu toepassen en behaal je het hoogste rendement.

Vier invalshoeken

Kriton heeft een eigen leergang Generieke Eindtermen ontwikkeld. Dit is een complete leergang voor de drie jaren van de praktijkopleiding en bestaat uit verschillende werk- en leervormen. De trainingen, intervisiegesprekken en referaatbegeleiding hebben wij zo ingericht dat ze optimaal aansluiten op de praktijk van de trainee. De generieke eindtermen in de praktijkopleiding kennen vier verschillende invalshoeken: jezelf, je team, je opdracht en het maatschappelijk verkeer. Kriton verzorgt voor al deze onderdelen trainingen in de praktijkopleiding assurance en mkb. Meer weten? Neem contact met ons op. Lees ook het artikel over de praktijkopleiding van collega Hielke Jensma of lees de omschrijving van de aangeboden Praktijkopleiding MKB en Assurance. Lees ook meer over de referaatbegeleiding en het geïntegreerd slotexamen.

Nieuw portfoliomodel

Sinds 1 januari 2019 is de nieuwe PE-regelgeving van kracht. Deze gaat uit van een portfoliomodel waarbij het huidige systeem van PE-punten registeren vervalt. In het nieuwe portfoliomodel worden aan de hand van de werkzaamheden leerdoelen bepaald. Vervolgens leg je hierin ook verantwoordelijkheid af over de wijze waarop je invulling aan deze leerdoelen hebt gegeven. Kriton ondersteunt je bij de implementatie van het nieuwe portfoliomodel. Lees ook het artikel van onze collega François Herms over dit onderwerp.

MKB Support

Kriton doet meer dan alleen dossierreviews en coaching

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over hoe Kriton je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.