Kwaliteit op de voorgrond

Binnen de accountancy is steeds meer vraag naar kwaliteitsverbetering. Niet alleen bij de wettelijke accountantscontroles, maar ook bij andere opdrachten. Een goede ontwikkeling, want kwaliteit is de kroon op het werk. Maar wat is de plek van opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen? En hoe geef je hier op de beste manier invulling aan?

Kriton kiest voor een integrale aanpak. Wij zien OKB’s als een deel van het geheel: een van de hoekstenen waar kwaliteitsmanagement op rust. Het gaat immers niet alleen om die ene opdracht, maar ook om het systeem daarachter. De kwaliteitsbeoordelingen moeten dus in een groter geheel kunnen passen, waarbij ook kwaliteitsreviews, coaching en vaktechnisch advies een rol spelen.

Voordelen van onze OKB’s

  • Uitvoering door registeraccountants met ruime ervaring
  • Flexibele invulling zonder concessies aan kwaliteit
  • Ervaring van MKB tot ‘Big Four’

Flexibel en vasthoudend

Het is onze ervaring dat een scherp oog bijdraagt aan de verbetering van kwaliteit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en spelen zo flexibel mogelijk in op de wensen van onze opdrachtgevers. Dat levert ons bij opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen veel positieve reacties op.

Zijn er ook minder positieve reacties? Zeker. We zijn namelijk vasthoudend en waar nodig zeer kritisch. Ons team gaat door totdat het goed is. Kwaliteit is namelijk het enige waar we niet flexibel in willen zijn.

Audit Support

Kriton doet meer dan alleen opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zoek je een kritische partner met oog voor kwaliteit? Wij zetten graag onze tanden in de casus. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze vasthoudende aanpak.