Sorteren op populairst
  • Populairst
  • Titel
  • Prijs

Online je PE-punten halen

  • Bepaal je graag zelf wanneer en in welk tempo je studeert?
  • Heb je geen tijd om regelmatig naar een externe leslocatie te reizen?
  • Vind je het handig om al behandelde leerstof op elk moment opnieuw te kunnen bestuderen?

Iedereen heeft een eigen manier van leren. Een eigen proces, met eigen voorkeuren. Wat voor de een goed werkt is voor de ander juist niet prettig. Wij kunnen ons voorstellen dat een klassikale PE-training voor jou misschien niet de meest praktische keuze is. In dat geval is e-learning de oplossing. Zo haal je als accountant online je PE-uren wanneer dat jou het beste uitkomt.

Praktische e-learning voor accountants

Kriton heeft jarenlang ervaring met het ontwikkelen van e-learning. Wij stellen al onze e-learning zelf samen en hebben zo maximale controle over de kwaliteit en inhoud ervan. Bovendien heeft onze e-learning een sterke koppeling met de praktijk. Wij weten precies welke vaktechnische vraagstukken en uitdagingen voor jou als moderne accountant relevant zijn. Onze e-learningmodules zijn hier volledig op afgestemd. De vaardigheden en inzichten die je bij ons opdoet leveren een zeer concrete bijdrage aan jouw skillset.

Uitgebreide feedback, meetbare verbetering

Wil je online je PE-punten halen en veel feedback krijgen bij je oefeningen? Bij Kriton kan dat.  In onze e-learning krijg je namelijk uitgebreide terugkoppeling op de keuzes die je maakt.

Daarbij heeft onze e-learning voor accountants nog een ander belangrijk voordeel: de vorderingen die je maakt zijn uitstekend meetbaar. Alle vooruitgang die je boekt wordt via onze tooling getoetst en bijgehouden. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van de vorderingen die je maakt.