Sorteren op populairst
  • Populairst
  • Titel
  • Prijs

De kracht van onze trainingen

Trainingen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor accountants. Permanente educatie verbreedt je expertise. Het houdt je geest scherp en je inzichten relevant. Door je vaktechniek en vaardigheden continu te blijven ontwikkelen, versterk je bovendien je toegevoegde waarde voor je opdrachtgevers.

Maar het resultaat van een training staat of valt bij de kwaliteit van de inhoud. Bij Kriton hebben we hier grip op. Wij ontwikkelen alle trainingen en cursussen in ons aanbod zelf. Wij besteden nooit iets uit en we doen nooit concessies aan kwaliteit. Integendeel, we blijven juist schaven aan onze cursussen totdat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat is de kracht van Kriton.

Directe koppeling met de praktijk

Het is verleidelijk om trainingen te zien als gedachtenoefeningen, als hoepeltjes waar je doorheen moet springen. Bij Kriton doen we daar niet aan.

Wij geloven sterk in de waarde van praktische toepasbaarheid. Permanente educatie mag dan een vereiste zijn voor de beroepsgroep, het maakt het niet minder waardevol. Iedere cursus is een kans om je capaciteiten te verbeteren. En hoe sterker de koppeling met de praktijk, des te beter de resultaten van de training zullen zijn. Daarom zijn onze trainingen altijd gebaseerd op relevante casuïstiek.

Cursussen op maat

Ben je op zoek naar een training op maat? Heb je behoefte aan een trainingsprogramma dat volledig is afgestemd op de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie? Dan vind je bij Kriton precies wat je zoekt.

Kriton ziet jouw ontwikkeling als accountant of financiële professional als een samenspel van drie pijlers, namelijk vaktechniek, vaardigheden en mindset. Vaktechnische kennis en de toepassing ervan, de ontwikkeling van je skills en de waarden en overtuiging waarmee je je werk uitvoert, zijn essentieel voor jouw persoonlijke groei.

Kies de leervorm die bij je past

Wij leveren maatwerkoplossingen en werken graag met je samen om het optimale trainingspakket samen te stellen. We bieden opleidingen in diverse vormen aan, zodat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je leert.

Kriton biedt e-learning, classroomtrainingen en een combinatie van beide, de blended vorm. Ook kunnen we de trainingen incompany verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod trainingen? Of heb je een goed idee voor een training? Neem dan contact met ons op.