Vaktechnische ondersteuning

Kriton adviseert accountants bij vaktechnische vraagstukken. Wij kunnen fungeren als vraagbaak en door onze ruime kennis en expertise kunnen we jouw visie of interpretatie toetsen, een second opinion formuleren of samen tot een conclusie komen. Neem contact met ons op om van gedachten te wisselen over een casus of een vaktechnisch onderwerp. Wij denken graag met je mee en geven je direct toepasbare handreikingen.

Consultatie

Vaktechnische consultatie is een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsbeheersingsmaatregelen van een accountantsorganisatie. Vaak gaat het dan om complexere vraagstukken op het gebied van controle, interne beheersing en externe verslaggeving of een combinatie daarvan. Kriton voert resultaatgerichte consultaties uit op basis van alle relevante informatie en formuleert een transparant en helder schriftelijk standpunt. Onze ervaren vakspecialisten zijn je graag behulpzaam, ook bij de implementatie van de uitkomsten.

Kriton helpt je verder!

Wij staan in voor de kracht van onze adviezen. Wij kijken met een frisse blik naar een vaktechnisch vraagstuk binnen de contouren van de betreffende regelgeving. Dat werkt vaak zeer verhelderend!

Audit Support

Kriton doet meer dan alleen vaktechnische ondersteuning

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, of wil je graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.