Sorteren op populairst
  • Populairst
  • Titel
  • Prijs

Efficiënt leren

Kriton denkt in mogelijkheden. Om het beste resultaat te krijgen en de voordelen van alle leervormen zo goed mogelijk in te kunnen zetten, heeft Kriton de blended leervorm ontwikkeld. Je behaalt je PE-uren door een combinatie van e-learning en klassikale bijeenkomsten.

De ideale mix

De blended training is een zeer effectieve combinatie van online leren gecombineerd met klassikale bijeenkomsten. Deze toepassingsvorm is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vaardigheidstrainingen. Alle deelnemers starten de training met een uitgebreide e-learning waarin ze alle basisvaardigheden leren en toepassen. In de klassikale bijeenkomsten staat de praktijk centraal en de deelnemers kunnen alles uit de e-learning toepassen op praktijksituaties. Theorie en praktijk worden in deze vorm samengevoegd tot een ideale mix!

Welke leervorm past het best bij jou en je organisatie?

De blended vorm zetten we in bij onze trainingen met open inschrijving en bij incompanytraningen. Omdat wij onze trainingen zelf ontwikkelen, kunnen we altijd blended maatwerk leveren. De inhoud en de vorm van onze trainingen is volledig afgestemd op jou en je organisatie. Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers om een training te ontwikkelen die exact voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.