Kwaliteit, proces en advies

Een opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling vindt plaats vóór afronding van het dossier. Het geeft je de mogelijkheid om de kwaliteit te verbeteren voordat de (samenstellings)verklaring wordt afgegeven. De uitkomsten van de OKB zijn niet alleen gericht op het betreffende dossier. Het betreft ook het gehele samenstelproces en de adviespunten uit de jaarcijfers. Een integrale aanpak dus, met de focus op leren. Het gaat immers niet alleen om die ene opdracht, maar ook om het systeem daarachter en wat daarin kan worden verbeterd.

Voordelen van onze OKB’s

  • Uitvoering en advies door mkb-accountants met ruime ervaring in de praktijk
  • Met onze integrale aanpak voldoe je aan wet- en regelgeving binnen de NVKS, maar krijg je ook een objectief oordeel en direct toepasbare verbeterpunten
  • Onze OKB’s bieden inzicht in hoe het samenstelproces nog effectiever kan worden ingericht

Flexibel, objectief en scherp

Een kwaliteitsbeoordeling vraagt om een scherpe en kritische blik door een onafhankelijke beoordelaar. Onze OKB’s leveren je een objectief en onderbouwd oordeel op waar je in de toekomst mee verder kan. De specialisten van Kriton fungeren echter ook als sparringpartner. Wij houden van een persoonlijke aanpak en spelen zo flexibel mogelijk in op de wensen van onze opdrachtgevers.

MKB Support

Kriton doet meer dan alleen dossierreviews en coaching

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over hoe Kriton je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.