Kwaliteit, proces én advies

Binnen het mkb is veel aandacht voor kwaliteit, maar ook voor een efficiënt proces en een optimale advisering op basis van de cijfers. Kriton kijkt naar al deze aspecten. Maar behalve vakinhoudelijke prestatieverbetering, levert onze MKB support je organisatie ook een positieve boost op. Onze ondersteuning is er namelijk voortdurend op gericht zaken in de toekomst nóg beter te kunnen doen.

Prestatieverbetering

Kriton helpt accountants hun beroep zo goed mogelijk uit te voeren. Onze specialisten zijn proactief, deskundig en resultaatgericht en vinden continue leren een belangrijk element. We adviseren over alle actuele zaken in de mkb-praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan procesverbetering en vaktechnische ondersteuning voor adviesopdrachten of support en advies tijdens transitietrajecten. Het is ons doel om onze adviezen zodanig aan te laten sluiten op de situatie van de klant dat deze ook direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Kriton helpt je met een pragmatische werkwijze en resultaatgerichte oplossingen.

MKB Support

Kriton doet meer dan alleen dossierreviews en coaching

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over hoe Kriton je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.