Sorteren op populairst
  • Populairst
  • Titel
  • Prijs

Directe koppeling met de praktijk

Kriton ontwikkelt haar classroomtrainingen zelf. Onze professionals vertalen de vereiste theorie en de praktijktoepassing in een bondig programma. Deze professionals zijn ook de trainers en weten dus als geen ander hoe de deelnemers het meeste leren van de training. Wij garanderen daarom dat alle trainingen die Kriton aanbiedt, gebaseerd zijn op jouw individuele leerbehoefte en perfect aansluiten op de casuïstiek waar jij als accountant of finance professional mee te maken hebt. Kriton is overtuigd van de waarde van praktische toepasbaarheid.

Voordelen van classroombijeenkomsten

Je PE-uren halen in een training die specifiek is afgestemd op jouw werkveld? Leren van en sparren met collega’s? Begeleiding door een ervaren docent uit het vak? Schrijf je in voor een classroomtraining uit het programma van Kriton. In een classroomopzet behandelen wij vooral de koppeling van de theorie naar praktische kennis. Deelnemers kunnen praktijksituaties of eigen actuele cases inbrengen. Directe feedback van collega’s en didactische input van de docent leveren waardevolle kennis en nieuwe inzichten op.

De juiste omgeving

Inhoud, vorm en presentatie bepalen voor een belangrijk deel de kracht van de classroomtraining. Maar ook de locatie is van invloed op het leereffect. Kriton kiest bij vrijwel alle classroomtrainingen voor een centrale locatie in Nederland, namelijk Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist. Alle trainingen in ons programma kunnen we ook incompany verzorgen, bij jou op kantoor.