Wat biedt Kriton?

Kriton kan het assessment op twee manieren uitvoeren. De eerste optie is een volledig extern assessment. In overleg met de opdrachtgever selecteren we de meest passende factoren die zijn gerelateerd aan de bevordering van de kwaliteit en toetsen deze. Dit resulteert in een rapportage met een evaluatie van de huidige stand van zaken. De tweede optie is dat de opdrachtgever zelf het assessment uitvoert, waarbij Kriton adviseert en ondersteunt bij de keuze voor de meest passende kwaliteitsfactoren en het proces beoordeelt.

Betrouwbare partner

De professionals van Kriton werken vanzelfsprekend volgens de bepalingen van de verordening gedrags- en beroepsregels accountants. Vertrouwelijkheid en geheimhouding zijn gegarandeerd, net als het naleven van alle relevante wet- en regelgeving. Door onze brede dienstverlening, expertise en vakkennis kunnen we advies geven waar nodig. We denken proactief met je mee.

Audit Support

Kriton doet meer dan alleen extern assessment

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Meer weten over de mogelijkheden? Zoek je een meedenkende partner met uitgebreide kennis van vakgerelateerde kwaliteitszorg? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie.