Kwaliteit, zonder concessies

Hoe bewijs je als accountant of (IT-)auditor jouw toegevoegde waarde? Hoe lever je de hoogste kwaliteit? Wat moet je weten van IT? En hoe houd je die vast? Audit Support van Kriton biedt het antwoord. Wel zo handig, want kwaliteit houdt de gemoederen flink bezig. Niet alleen binnen de beroepsgroep, maar ook bij opdrachtgevers en toezichthouders.

Advies & Support

Kriton heeft passie voor het vak en voor kwaliteit. Die passie vormt de basis voor onze auditsupportservices. Onze accountants zijn scherp, betrokken en vasthoudend. We geven advies over vaktechnische vraagstukken, verzorgen kritische en constructieve OKB’s, adviseren over IT en audit en richten ijzersterke kwaliteitszorgsystemen in. Bij accountantsorganisaties, maar ook bij internal audit afdelingen. We bieden auditteams de mentoring en coaching die zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. En we laten daarbij niet los totdat die kwaliteit ook echt op topniveau is. Topniveau op korte én op lange termijn. Want het gaat niet alleen om het huidige resultaat te verbeteren, maar ook om professionals te laten leren hoe ze het in de toekomst beter kunnen doen.

Audit Support

Wat heeft Kriton jou te bieden op het gebied van Audit Support?

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op!

Zoek je een kritische partner met oog voor kwaliteit? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Kriton biedt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze dienstverlening.