Onze klanten vertellen: dit is de kracht van Kriton!

Compliance officer Baker Tilly

Frank Felten

Kriton verzorgt voor Baker Tilly diverse OKB’s en reviews. Hun kritische en flexibele houding draagt bij aan de bewaking van onze kwaliteit.

niels_lansbergen_astrium

Directeur Astrium Accountants

Niels Lansbergen

Kriton heeft voor Astrium een virtuele training ontwikkeld en verzorgd. Om op deze manier een training te volgen was nieuw voor ons. Zowel de inhoud van de training als de ICT-faciliteiten van de training inclusief interactie zijn van hoog niveau. Mijn complimenten!

Controleleider KPMG

Freek van Etten

Mede door Kriton heb ik zowel mijn referaat als mijn slotmondeling succesvol in één poging kunnen afronden. Hierbij kenmerkt Kriton zich door haar professionele doch vriendelijke dienstverlening. Door de wijze waarop Kriton feedback geeft, leer je je eigen capaciteiten adequaat te beoordelen. Hierdoor vergaar je kennis over de aspecten die je verder dient te ontwikkelen. Een aanrader om jezelf verder te ontwikkelen én met een gerust hart het slotmondeling in te gaan!

Quality, Knowledge(sharing) and Innovation – Audit Rabobank

Marcel van Dijk en Hielkje van Staa-Oldenhuis

Kriton is een jarenlange en vertrouwde partner van Rabobank Internal Audit. Door goed te luisteren en in te spelen op onze behoeften helpt zij onze teamleden ontwikkelen op zowel vaardigheden als vaktechniek. Wij zijn tevreden over de agile manier van werken, het nakomen van afspraken en heldere communicatie tijdens de ontwikkeling en uitrol van de trainingen en e-learning.

Director technical department and director Assurance Mazars

Remco ter Steege

Kriton werkte nauw met ons samen om een op maat gemaakte training te ontwikkelen. Mede hierdoor was de fraudetraining van Kriton laagdrempelig en praktisch toepasbaar.

Directeur Van Oers Audit

René Rademakers

De maatwerk trainingen en e-learnings die Kriton voor ons heeft ontwikkeld zetten we met succes in bij de ontwikkeling van onze professionals. De e-learnings en trainingen zijn vaktechnisch van hoog niveau en goed toepasbaar in ons werk.

De Jong & Laan

Ontdek een dynamische manier om belangrijke thema’s binnen jouw organisatie aan te pakken!

In de afgelopen drie jaar hebben de medewerkers van de Jong & Laan een leerlijn over het thema cybersecurity gevolgd. Toen Anja Wansink van De Jong & Laan ons vroeg om deze leerlijn op een originele manier af te sluiten, hebben we dan ook een uniek programma ontwikkeld. Het doel van dit programma was om de opgedane kennis over cybersecurity te toetsen, maar wél op een ontspannen, leuke en informele manier. Kriton heeft hiervoor een ‘endgame cybersecurity’ ontwikkeld: een variant op het klassieke bordspel ganzenborden. Lees het hele verhaal hier!

Deelnemer aan kendeCOS

Leuke manier om de werkdag mee te starten en je kennis van de COS te toetsen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis van de controlestandaarden op peil te houden, dus mij spreekt het erg aan dat de vragen goed verspreid zijn over de verschillende controlestandaarden en dat de soort vraagstelling afwisselend van aard is.

Joanknecht

Kriton heeft onlangs een leertraject over duurzaamheid verzorgd voor een groep koplopers bij accountantsorganisatie Joanknecht. Onderdeel van dit leertraject is een bedrijfsbezoek dat plaatsvond bij ZLTO, een klant van Joanknecht.

Edwin Vogel, partner bij Joanknecht, zegt hierover: ”Het samen aan de slag gaan heeft absoluut geholpen om dit thema nog meer op de kaart te krijgen bij de deelnemers, maar ook binnen onze organisatie. We staan aan de vooravond van grote veranderingen rondom duurzaamheidsverslaggeving. Ondernemingen en organisaties moeten hun eigen deel eerst zelf doen, maar daar hebben ze nu al wel hulp bij nodig. Met o.a. de trainingssessie op locatie bij ZLTO en een praktijkopdracht hebben wij onze kennis van duurzaamheid én de kennis van onze klant ZLTO vergroot.”

Matthijs Osse, financieel directeur van ZLTO vult aan: “Dat we veel van elkaar hebben geleerd over duurzaamheid is wat ons betreft de beste oogst. Wij zijn blij met het verhaal, de opzet van het leertraject en de voortrekkersrol van Kriton hierin. Waar accountants in het begin nog wat bleven hangen in algemeenheden, werd de blik gedurende het leertraject steeds relevanter voor ZLTO”, aldus Matthijs.

Senior Adviseur (afdeling Inkoop Centrum GWW van Rijkswaterstaat)

Pascal Gerits

Eind 2014 zijn we de samenwerking met Kriton gestart voor de verbetering van onze toetsdocumenten. Met het voorgestelde blended traject hebben we inmiddels veel resultaten geboekt. Door de op maat gemaakte e-learning en de trainingsbijeenkomsten van Kriton zien we echte verbeteringen in de kwaliteit die onze toetsers leveren.