Strategie op lange termijn

De langetermijnstrategie van het kantoor is een belangrijk uitgangspunt voor de transitie. Waar liggen de behoeften van huidige en toekomstige klanten, hoe kunnen we achterhalen of deze behoeften juist zijn en welke diensten horen daarbij? Dat inzicht is de basis voor het verandertraject.

Concrete verbetervoorstellen

We brengen in kaart wat de kwaliteiten van het kantoor en de mensen zijn. En we komen met concrete verbetervoorstellen hoe de verandering kan worden gerealiseerd. Dat zijn over het algemeen geen eenvoudige trajecten. Wanneer je dit proces echter grondig en doeltreffend doorloopt, heeft je kantoor een steady en toekomstbestendig businessmodel.

Innovatief

Bij de ondersteuning in de transitie van de mkb-praktijk is innovatie belangrijk. Kriton ondersteunt door steeds te onderzoeken wat het probleem is wanneer een onderdeel niet volgens planning verloopt en daarop te anticiperen met innovatieve oplossingen.

MKB Support

Kriton doet meer dan alleen dossierreviews en coaching

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over hoe Kriton je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.