Voor wie?
De training Professionele e-mails schrijven richt zich op alle professionals binnen een accountantskantoor.

Resultaat
Na deze training ben je in staat om mails te schrijven die objectief en kernachtig de boodschap verwoorden. Deze mails zijn klantgericht door een transparante opbouw en het heldere taalgebruik. Jouw mails benadrukken je professionele kwaliteiten.

Inhoud
Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hoe kom je tot doelgerichte e-mails inzetten met voldoende aandacht voor de functie, de boodschap en relevante informatie?
  • Wat doe je met (onterechte) standpunten, meningen en toezeggingen?
  • Hoe maak je de email toegankelijk met behulp van onderwerpregel, opbouw en structuur?
  • Wanneer heb de juiste uitstraling en toon?

Aanpak
Je begint de training Professionele e-mails schrijven met de e-learning waarin alle onderwerpen aan bod komen. Hierin krijg je eerst een intake met een persoonlijk advies waarin staat welke onderdelen voor jou relevant zijn. Je oefent deze onderdelen en krijgt per opdracht uitgebreide feedback. Ook kun je voor, tijdens en na de e-learning gebruik maken van de online en offline syllabus. Na het succesvol afronden van de e-learning neem je deel aan de bijeenkomst waarin (geanonimiseerde) documenten uit de praktijk centraal staan. Je geeft feedback op de e-mails van anderen en zij geven hun feedback op die van jou.Het is belangrijk om de uren voor de e-learning in te plannen in blokken. Dit zorgt voor een gedoseerde studiebelasting.