De afgelopen jaren is Kriton behoorlijk gegroeid en nog verder geprofessionaliseerd. We hebben veel mooie klanten (en collega’s) mogen verwelkomen en diverse uitdagende en leerzame projecten gedaan. We zijn toe aan een volgende stap en daar past een nieuw en groter kantoor bij. We zijn ooit gestart in Hilversum, daarna al jarenlang gevestigd in Driebergen en na een half jaar op ons tijdelijke onderkomen in Utrecht gaan we nu weer terug naar Driebergen.

Ons nieuwe kantoor is in 2018 gebouwd en wordt deze maand opgeleverd. Het is goed bereikbaar (34 seconden rijtijd vanaf de A12), beschikt over een eigen trainingsruimte (een lang gekoesterde wens), is superduurzaam (49 zonnepanelen op het dak en geen gebruik van gas meer), heeft eigen parkeergelegenheid (zelfs met laadpalen voor een golfkar), is gevestigd tegenover de KLPD (dus veilig) en ziet er bovendien zeer fraai uit (dat vinden we zelf dan).

Momenteel worden de laatste puntjes qua inrichting op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet en half februari nemen we onze intrek in een fris, modern en ruimtelijk kantoor met een professionele uitstraling. We hebben meer ruimte voor werkplekken, trainingen en brainstormsessies en zo kunnen we nóg beter samen met onze klanten werken aan het verbeteren van de prestaties van accountants!

Onze nieuwe bezoek- en postadres wordt:

Hoofdstraat 41
3971 KB  Driebergen-Rijssenburg
Telefoonnummer: 085 – 273 3171

Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je eens sparren over trainingen voor accountants of over de mogelijkheden voor ondersteuning op het gebied van kwaliteitszorg en vaktechniek: kom eens langs. We hebben alvast een parkeerplaats voor je gereserveerd en de koffie staat klaar!