Elly is bij Kriton trainer/adviseur met specifieke focus op het mkb-segment. Zij begeleidt accountants op het gebied van vaktechniek, kwaliteitszorg en procesverbetering. Als trainer ontwikkelt en verzorgt zij vaktechnische en vaardigheidstrainingen voor het mkb. De trainingen gaan over onderwerpen als verslaggeving, tuchtrecht, samenstellen, overige assurance en advies.

Hiervoor is Elly 11 jaar werkzaam geweest bij het bureau vaktechniek van BDO. In die rol heeft zij alle onderdelen van de mkb-praktijk ondersteund. Van (salaris)administratie, (risicogericht) samenstellen tot aan de adviespraktijk. Het is haar passie om vraagstukken te ‘vertalen’ in praktische handvatten om zo de collega mkb-accountants te helpen met het verbeteren van hun prestaties. Zij hanteert hierbij een pragmatische aanpak.

Elly heeft afgelopen jaren diverse onderzoeken verricht voor het NEMACC, waaronder risicogericht samenstellen, materialiteit in het mkb en kwaliteitsrichtlijnen voor adviesdiensten. Sinds 2017 is zij lid van de Accountantskamer.

Binnenkort vind je meer op onze website over het aanbod mkb-trainingen en de specifieke mkb-ondersteuning. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met Hielke Jensma via hjensma@kriton.nl of met Elly van der Velden via evandervelden@kriton.nl.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief op de homepage van onze website, zodat je op de hoogte blijft van alle actualiteiten voor de mkb-accountant!