Voor wie?

Deze training richt zich op accountants die geregeld samenstellingsopdrachten uitvoeren.

Resultaat

Na deze trainingsdagen heb je praktische tips én een boost gekregen om het samenstelproces nog efficiënter en kwalitatief beter uit te voeren.

Inhoud

Deze training bestaat uit zes dagdelen.

Bij het onderdeel ken je klant komen de minimale vereisten aan bod maar ook verschillende modellen die je kunt inzetten om je klant beter te leren kennen.
Daarna behandelen we de ins en outs van de planningsfase, materialiteit en cijferanalyse. In het onderdeel ‘de rode draad documenteren’ leer je hoe deze
het beste tot uiting komt in het dossier. En op de laatste dag komen de meer lastige onderdelen van verslaggeving aan bod en welke adviespunten en analyses je uit de jaarrekening kunt halen.

Aanpak

Tijdens de bijeenkomst ga je heel concreet aan de slag met het thema van de trainingsdag. Vanuit je eigen praktijksituatie kijk je waar je proces krachtiger kan en waar je nog winst kunt behalen.

 

Uiteraard kun je de verschillende onderdelen van de leerlijn ook afzonderlijk volgen. Bij deze onderwerpen hebben we ook passende e-learnings zodat je de training blended kunt volgen.