Trainingen Kriton met CEDEO-erkenning

Kriton is met einduitkomst ‘Resultaat 1’ met vlag en wimpel door de diepgaande Cedeo-keuring gekomen. Dit resulteert in een verlenging van de Cedeo-erkening van drie jaar.

Hielke Jensma, mede-eigenaar van Kriton zegt hierover: “Uiteraard zijn we zeer verheugd met de uitslag. De lovende woorden in de deelnemersevaluaties over de kwaliteit van de docenten is de beste bevestiging van een geslaagde training.”

Een greep uit de deelnemersevaluaties is als volgt:

Interactieve trainingen

“Het was een heel interactieve training met veel voorbeelden en levendige discussies. Voor die discussies werd ook veel ruimte geboden en daardoor leer je ook echt van elkaar.”

 

Docenten

“Dat waren kundige mensen die wisten waar ze het over hadden. Ze probeerden de groep ook echt te betrekken met vragen en opdrachten en maakten er een heel interactieve training van.”

“Ze waren zeer vakkundig en goed in staat om weerwoord te geven. Ik ben altijd vrij kritisch en neem niet zomaar alles aan, maar zij wisten mij goed van repliek te bedienen. Ook als ik het niet direct eens was hielden zij vast aan hun standpunt en achteraf denk ik dat ze daar ook gelijk in hadden.”

 

“De docenten hebben behoorlijk wat praktijkervaring. Je kunt merken dat ze al veel hebben meegemaakt en dat zorgt er weer voor dat je goed kunt sparren.”

 

Intake

“Via een e-learningprogramma maakte je een intaketoets en op basis daarvan werd een rapport gegenereerd dat tijdens de training weer als uitgangspunt werd gebruikt. Dat was heel inzichtelijk.”

 

De waarde van soft skills

“Het is een zeer belangrijk aspect van ons vak dat nogal veronachtzaamd wordt tijdens de initiële opleiding. Persoonlijke contacten zijn heel belangrijk want je moet toch een gesprek aangaan met de opdrachtgever. Daar hebben we echt hard op geoefend tijdens de rollenspellen.”

Hielke Jensma hierover: “Met name feedback van kritische accountants die tegenspraak krijgen van onze docenten en dat uiteindelijk op basis van inhoudelijke onderbouwingen weten te waarderen, bevestigt ons dat we daadwerkelijk een verschil kunnen maken met onze trainingen en zo een relevante bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van accountants, zowel door vaktechnische trainingen als vaardigheidstrainingen. Dat is waar we ons als Kriton graag voor in blijven zetten, we heten niet voor niets Kriton!”

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zoek je een kritische partner met oog voor kwaliteit? Wij zetten graag onze tanden in de casus. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze vasthoudende aanpak.