Voor wie?
Deze training richt zich op iedere trainee die het referaat heeft afgerond en op korte termijn het geïntegreerd slotexamen (MKB- of assurancevariant) heeft.

Resultaat
Na deze training ben je goed voorbereid op het slotexamen. Je weet welke eisen worden gesteld, bent op de hoogte van de actualiteit en hebt uitgebreid geoefend met je presentatie en slotgesprek.

Inhoud
Samen met maximaal twee andere trainees oefen je de onderdelen van het slotexamen onder begeleiding van een ervaren accountant. Je ontvangt gerichte feedback en weet waar je nog aan moet werken. Ook plaatsen we je in de rol van examinator om te ervaren hoe de performance van een trainee overkomt en wat dat met je doet. Hiermee verzamel je informatie die je weer kunt gebruiken bij je eigen performance.

Aanpak
Oefenen, feedback, oefenen, feedback. Je bent voortdurend bezig met oefenen en feedback ontvangen en geven. Daar hebben we per trainee tijd voor nodig en daarom zit je niet in een training met 20 deelnemers, maar met maximaal 2 andere trainees. Dus volop persoonlijke aandacht voor een persoonlijk resultaat.

E-learning vooraf
Vooraf ontvang je logingegevens om drie e-learnings van 1 uur te doorlopen over actuele onderwerpen. Je zorgt ervoor dat je kennis op peil is voordat je aan de bijeenkomst van de training deelneemt.