Hoe werkt het?

  1. Klik bovenaan de pagina op PE-trainingen en filter deze vervolgens op ‘e-learning’ of klik hier. Je krijgt dan een overzicht van alle e-learnings, gericht op vaktechniek en op vaardigheden/professional skills.
  2. Klik vervolgens op een e-learning en je komt bij de omschrijving en de inschrijfknop. We hebben de prijzen al aangepast op basis van de korting.
  3. Klik op Inschrijven en volg de instructies. Na afronding ontvang je de logingegevens voor de e-learning en je bepaalt zelf wanneer je die gaat gebruiken.

 

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Deze actie loopt tot 1 januari 2019. Alle inschrijvingen voor e-learnings tot 1 januari 2019 vallen onder de kortingsregeling van 25% korting op de reguliere prijs.
  2. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
  3. Op de website van Kriton staat per e-learning de prijs genoemd waarin de korting is verwerkt.
  4. Inschrijven is wat anders dan gebruikmaken van de licentie voor de e-learning. Je kunt na inschrijving zelf het moment kiezen om daadwerkelijk te beginnen met de e-learning met als deadline 1 januari 2020.
  5. Deze kortingsactie kun je niet combineren met andere acties of prijsafspraken.
  6. De genoemde korting is niet inwisselbaar voor geld en de genoemde korting heeft alleen betrekking op e-learnings.
  7. Bij meer dan 5 inschrijvingen voor dezelfde e-learning is het mogelijk om deze via ons secretariaat te laten verlopen. Neem hiervoor per mail contact op met secretariaat@kriton.nl