Martine Cranendonk

Martine is bij Kriton als adviseur/trainer gestart. Zij begeleidt accountants op het gebied van vaktechniek, kwaliteitsbeheersing, compliance en procesverbetering. Als trainer ontwikkelt en verzorgt zij vaktechnische en vaardigheidstrainingen. Hiervoor is Martine 13 jaar werkzaam geweest bij Baker Tilly. Zij vervulde daar diverse rollen op gebied van vaktechniek, compliance en procesverbetering. Martine is kritisch, oplossingsgericht en betrokken. Zij vindt het een uitdaging om vraagstukken te vertalen in praktische handvatten met waar mogelijk technische procesondersteuning.

Martine was lid van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). Zij draagt bij aan de opleiding van accountants als toezichthouder van de NBA bij referaten en examens.

Benieuwd wat Martine voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Hielke Jensma via hjensma@kriton.nl of met Martine Cranendonk via mcranendonk@kriton.nl.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief op de homepage van onze website, zodat je op de hoogte blijft van alle actualiteiten!