We hebben leuk en interessant nieuws! Als specialisten in opleiding, training, advies, coaching en support zijn professionele groei en ontwikkeling onze drijfveren. Zo werken wij elke dag met passie aan ons doel: prestatieverbetering van accountants, auditors, finance professionals en hun organisaties.

Wij geloven dat je in beweging moet blijven om te kunnen groeien én om een hoger niveau te bereiken. Daarom hebben wij een volgende, belangrijke stap in onze eigen ontwikkeling gezet.

Per 1 mei jl. heeft Kriton Spijkman training & organisatieadvies overgenomen. Wij gaan de toekomst in als één organisatie.

Wij zijn hier heel erg blij mee! Onze organisaties hebben namelijk dezelfde stevige kernwaarden: we staan voor kwaliteit op het hoogste niveau, we zetten graag die extra stap voor onze klanten en we delen de passie voor het vak.

Door deze samenvoeging vergroten we onze slagkracht, versterken we onze positionering en verrijken we onze dienstverlening. Hiermee kunnen we de klanten van Kriton en Spijkman nóg beter helpen op het gebied van leren en ontwikkelen: van deskundig advies over strategisch opleiden tot en met vaktechnische trainingen op maat. En van ondersteuning van de audit- en mkb-praktijken tot en met management development-programma’s. Prestatieverbetering omvat namelijk niet alleen leren wat je moet doen, maar vooral ook hoe je dat kunt doen. En dat is precies wat een moderne professional nodig heeft.

Samen werken we met veel plezier en enthousiasme verder aan mooie geïntegreerde leer- en ontwikkeltrajecten en denken we graag mee bij adviesvraagstukken.

Wij kijken er enorm naar uit om met elkaar aan de slag te gaan! Mocht je meer willen weten over deze samenwerking, neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen onze nieuwe organisatie graag aan je voor!