Joeri Frietman

Joeri is als trainer/adviseur met specifieke focus op fraude, corruptie, witwassen en niet-naleving van wet- en regelgeving. Als trainer ontwikkelt en verzorgt hij vaktechnische trainingen voor accountants op dit gebied.

Hiervoor is Joeri 6,5 jaar werkzaam geweest als forensisch accountant bij BDO. In die rol heeft hij verschillende onderzoeken naar vermoedens van fraude en corruptie onderzocht. Daarnaast was hij ook verbonden aan bureau vaktechniek van BDO. Daarvoor heeft hij achtereenvolgens gewerkt voor Holland Integrity Group, politie Hollands-Midden en een Big-4 kantoor.

Zijn doel is om accountants te ontzorgen op het moment dat zij geconfronteerd worden met een concreet geval van fraude, corruptie, witwassen of niet-naleving van wet- en regelgeving. Ook gaat hij accountants adviseren over de frauderisico-analyse en de werkzaamheden die inspelen op de frauderisico’s.

Joeri is sinds 2014 docent bij Nyenrode Business Universiteit voor de vakken Advanced Auditing en Auditing Theory. Daarnaast verzorgt hij voor verschillende instellingen (NBA, IIA, SRA) trainingen op het gebied van fraude, corruptie, witwassen en niet-naleven van wet- en regelgeving. Zo heeft hij de verplichte training Frauderisicofactoren (mede)ontwikkeld voor de NBA, IIA en Kriton.

Benieuwd wat Joeri voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Hielke Jensma via hjensma@kriton.nl of met Joeri Frietman via jfrietman@kriton.nl.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief op de homepage van onze website, zodat je op de hoogte blijft van alle actualiteiten op het gebied van fraude, corruptie, witwassen en niet-naleving van wet- en regelgeving.