Het zal u niet ontgaan zijn na uw bezoek aan onze site: Kriton laat weer van zich horen, of beter gezegd: Kriton laat zich opnieuw zien! Vijf jaar na de oprichting van Kriton is het tijd voor een nieuwe huisstijl en dito website.

Is dat nou nodig: een nieuwe huisstijl? Het gaat toch om de inhoud van de dienstverlening? Toe maar! Zomaar een aantal vragen en opmerkingen uit onze omgeving, zeker na het noemen van de kosten en moeite die gepaard gaan met een dergelijke transitie. Wij pretenderen een modern en innovatief bedrijf te zijn en dat kwam naar onze mening niet terug in onze oude huisstijl en website. De oude huisstijl en website stammen uit 2006 en zijn (zeg nou zelf) inmiddels toch wat verouderd. Dit deed wellicht vermoeden dat we stil stonden, maar dat is natuurlijk niet waar!

Kriton is in een nieuwe fase beland, dus tijd voor een nieuw elan. Kriton heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van dé opleiders voor accountants en finance professionals. Dit alles door middel van trainingen en cursussen, maar de laatste tijd zeker door middel van innovatieve e-learningtoepassingen. En bij innovatieve toepassingen hoort een moderne uitstraling. Een typisch geval van: Practice what you preach. Na vijf jaar trouwe dienst is dus het oude logo ingeruild voor een nieuw. Met een moderne en eigenzinnige twist. Zeer geslaagd, al zeggen wij het zelf.

 

Uiteraard blijven we nu niet stilstaan, maar blijven we innovatieve en moderne learningtoepassingen ontwikkelen. Ook volgen binnenkort weer nieuwe e-learningtrainingen, speciaal voor accountants. Met de kwaliteit die u van ons bent gewend.

Reactie

Kortom, is dat nou nodig een nieuwe huisstijl? Ja, wij vinden van wel en zijn benieuwd naar uw reactie op onze nieuwe huisstijl. Dus heeft u tips of trucs, dan horen we dat graag. Als u ons wilt vertellen hoe fantastisch (of in andere superlatieven) de nieuwe huisstijl of website is, horen we dat ook graag. Zo trots zijn we dan ook wel weer…

De leukste/nuttigste/ontroerendste reacties zijn goed voor een leuke attentie.

Wilt u meer weten over onze activiteiten op het gebied van learning en e-learning, audit support, consulting, over Kriton of misschien zelfs over ons, neemt u dan contact op met ons voor een kop koffie of kijk eens verder op de website.

Hielke Jensma
hjensma@kriton.nl