KRITON 

Prestatieverbetering voor accountants

 

 

Blok icon

Support en Advies

Bekijk onze mogelijkheden

Kriton is specialist in opleidingen en support. Voor accountants, auditors en finance professionals met ambitie.

Maatwerk op het hoogste niveau. Gericht op jouw prestatieverbetering. Dát is de kracht van Kriton.

Blog en meer informatie

Opleiding en training

PE-trainingen

Kriton ontwikkelt vaktechnische en vaardigheidstrainingen. Op basis van jouw wensen richten wij een maatwerktraject in. Volledig afgestemd op jouw dagelijkse praktijk. In de vorm die het best bij jou past.

Advies & Support

Audit Support

Van advies over vaktechnische vraagstukken en inrichting van kwaliteitszorgsystemen tot het uitvoeren van opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen (OKB). Van integratie van IT in de audit tot coaching van (internal) auditteams. Kriton helpt je naar het hoogste kwaliteitsniveau.

Onze klanten vertellen: de kracht van Kriton!

Meer weten over ons? Lees hier de ervaringen van onze klanten. Zij weten namelijk als geen ander hoe het is om met ons samen te werken.

Manager Interne Audit Gemeente Amsterdam

Gerben van Dam

Wij zijn erg blij met de pre-toetsing uitgevoerd door Kriton en de uitkomsten ervan. Het rapport helpt de Interne Audit van Gemeente Amsterdam om concreet een aantal zaken op te pakken voor onze doorontwikkeling. We realiseren een kwalitatief goede dienstverlening en relevante audits en we werken toe naar een succesvolle toetsing conform de relevante standaarden van het IIA, de NBA en de NOREA. We hebben het rapport eenvoudig vertaald naar actiepunten we zijn ermee aan de slag! Met dit rapport kunnen we ook naar ons Gemeentelijk Management Team toe om daar de nodige beweging te krijgen.

Director technical department and director Assurance Mazars

Remco ter Steege

Kriton werkte nauw met ons samen om een op maat gemaakte training te ontwikkelen. Mede hierdoor was de fraudetraining van Kriton laagdrempelig en praktisch toepasbaar.

Joanknecht

Kriton heeft onlangs een leertraject over duurzaamheid verzorgd voor een groep koplopers bij accountantsorganisatie Joanknecht. Onderdeel van dit leertraject is een bedrijfsbezoek dat plaatsvond bij ZLTO, een klant van Joanknecht.

Edwin Vogel, partner bij Joanknecht, zegt hierover: ”Het samen aan de slag gaan heeft absoluut geholpen om dit thema nog meer op de kaart te krijgen bij de deelnemers, maar ook binnen onze organisatie. We staan aan de vooravond van grote veranderingen rondom duurzaamheidsverslaggeving. Ondernemingen en organisaties moeten hun eigen deel eerst zelf doen, maar daar hebben ze nu al wel hulp bij nodig. Met o.a. de trainingssessie op locatie bij ZLTO en een praktijkopdracht hebben wij onze kennis van duurzaamheid én de kennis van onze klant ZLTO vergroot.”

Matthijs Osse, financieel directeur van ZLTO vult aan: “Dat we veel van elkaar hebben geleerd over duurzaamheid is wat ons betreft de beste oogst. Wij zijn blij met het verhaal, de opzet van het leertraject en de voortrekkersrol van Kriton hierin. Waar accountants in het begin nog wat bleven hangen in algemeenheden, werd de blik gedurende het leertraject steeds relevanter voor ZLTO”, aldus Matthijs.

Deelnemer aan kendeCOS

Leuke manier om de werkdag mee te starten en je kennis van de COS te toetsen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis van de controlestandaarden op peil te houden, dus mij spreekt het erg aan dat de vragen goed verspreid zijn over de verschillende controlestandaarden en dat de soort vraagstelling afwisselend van aard is.