Onze klanten vertellen: dit is de kracht van Kriton!

Douane/Belastingdienst

Peter Kemper

De opzet van Ken de Cos is professioneler geworden ten opzichte van een paar jaar geleden. Er is nu meer ruimte voor subjectiviteit, daar letterlijk delen van de antwoordteksten opzoeken er niet meer bij is. Dit maakt het geheel efficiënter en ook moeilijker.

Ook heb ik de wijze van communiceren met de begeleiders als deskundig en prettig ervaren.

Controleleider KPMG

Freek van Etten

Mede door Kriton heb ik zowel mijn referaat als mijn slotmondeling succesvol in één poging kunnen afronden. Hierbij kenmerkt Kriton zich door haar professionele doch vriendelijke dienstverlening. Door de wijze waarop Kriton feedback geeft, leer je je eigen capaciteiten adequaat te beoordelen. Hierdoor vergaar je kennis over de aspecten die je verder dient te ontwikkelen. Een aanrader om jezelf verder te ontwikkelen én met een gerust hart het slotmondeling in te gaan!

De Jong & Laan

Ontdek een dynamische manier om belangrijke thema’s binnen jouw organisatie aan te pakken!

In de afgelopen drie jaar hebben de medewerkers van de Jong & Laan een leerlijn over het thema cybersecurity gevolgd. Toen Anja Wansink van De Jong & Laan ons vroeg om deze leerlijn op een originele manier af te sluiten, hebben we dan ook een uniek programma ontwikkeld. Het doel van dit programma was om de opgedane kennis over cybersecurity te toetsen, maar wél op een ontspannen, leuke en informele manier. Kriton heeft hiervoor een ‘endgame cybersecurity’ ontwikkeld: een variant op het klassieke bordspel ganzenborden. Lees het hele verhaal hier!

Partner Blue Line Accountants en Belastingadviseurs

Menno Klaver

Blue Line heeft de OKB’s aan Kriton uitbesteed. Gezien ons streven naar een excellente kwaliteit is Kriton de partner die bij ons past. Wij waarderen hun kritische en alerte blik, maar ook het sparren op hoog vaktechnisch niveau alsmede de prettige wijze van communicatie.

Deelnemer aan kendeCOS

Leuke manier om de werkdag mee te starten en je kennis van de COS te toetsen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis van de controlestandaarden op peil te houden, dus mij spreekt het erg aan dat de vragen goed verspreid zijn over de verschillende controlestandaarden en dat de soort vraagstelling afwisselend van aard is.

Manager Interne Audit Gemeente Amsterdam

Gerben van Dam

Wij zijn erg blij met de pre-toetsing uitgevoerd door Kriton en de uitkomsten ervan. Het rapport helpt de Interne Audit van Gemeente Amsterdam om concreet een aantal zaken op te pakken voor onze doorontwikkeling. We realiseren een kwalitatief goede dienstverlening en relevante audits en we werken toe naar een succesvolle toetsing conform de relevante standaarden van het IIA, de NBA en de NOREA. We hebben het rapport eenvoudig vertaald naar actiepunten we zijn ermee aan de slag! Met dit rapport kunnen we ook naar ons Gemeentelijk Management Team toe om daar de nodige beweging te krijgen.

Joanknecht

Kriton heeft onlangs een leertraject over duurzaamheid verzorgd voor een groep koplopers bij accountantsorganisatie Joanknecht. Onderdeel van dit leertraject is een bedrijfsbezoek dat plaatsvond bij ZLTO, een klant van Joanknecht.

Edwin Vogel, partner bij Joanknecht, zegt hierover: ”Het samen aan de slag gaan heeft absoluut geholpen om dit thema nog meer op de kaart te krijgen bij de deelnemers, maar ook binnen onze organisatie. We staan aan de vooravond van grote veranderingen rondom duurzaamheidsverslaggeving. Ondernemingen en organisaties moeten hun eigen deel eerst zelf doen, maar daar hebben ze nu al wel hulp bij nodig. Met o.a. de trainingssessie op locatie bij ZLTO en een praktijkopdracht hebben wij onze kennis van duurzaamheid én de kennis van onze klant ZLTO vergroot.”

Matthijs Osse, financieel directeur van ZLTO vult aan: “Dat we veel van elkaar hebben geleerd over duurzaamheid is wat ons betreft de beste oogst. Wij zijn blij met het verhaal, de opzet van het leertraject en de voortrekkersrol van Kriton hierin. Waar accountants in het begin nog wat bleven hangen in algemeenheden, werd de blik gedurende het leertraject steeds relevanter voor ZLTO”, aldus Matthijs.

Director technical department and director Assurance Mazars

Remco ter Steege

Kriton werkte nauw met ons samen om een op maat gemaakte training te ontwikkelen. Mede hierdoor was de fraudetraining van Kriton laagdrempelig en praktisch toepasbaar.

Directeur Van Oers Audit

René Rademakers

De maatwerk trainingen en e-learnings die Kriton voor ons heeft ontwikkeld zetten we met succes in bij de ontwikkeling van onze professionals. De e-learnings en trainingen zijn vaktechnisch van hoog niveau en goed toepasbaar in ons werk.

niels_lansbergen_astrium

Directeur Astrium Accountants

Niels Lansbergen

Kriton heeft voor Astrium een virtuele training ontwikkeld en verzorgd. Om op deze manier een training te volgen was nieuw voor ons. Zowel de inhoud van de training als de ICT-faciliteiten van de training inclusief interactie zijn van hoog niveau. Mijn complimenten!